Kleine biografie

Christine Charliers

Ik ben geboren in 1981 en bracht mijn jeugd door in een dorpje vlakbij Leuven: Herent. We waren thuis met vijf kinderen. Ik was de oudste, na mij kwamen drie broers en een zus. Op de lagere school speelde ik veel met jongens, uit de klas, of ook wel met mijn neven, die we in het weekend vaak opzochten. Met meisjes vond ik het leuk om te springtouwen. Uit mijn rapporten blijkt wat voor kind ik was:

  • Ver weg met haar gedachten, moet vaak uit haar dromen gewekt worden.
  • Christine leest veel, maar liefst niet tijdens de les.
  • Braaf en lief maar dromerig.
  • Schrijven gaat niet met je hoofd op de bank.
  • Ze leest terwijl de les rekenen word uitgelegd.
  • Je gedachten moeten in de les zijn en niet zweven tussen hemel en aarde dan zul je beter kunnen.

Na de lagere school ging ik naar de PNL in Leuven (nu KA2 Ring). Daar heb ik twee jaar Moderne gedaan maar dat was te hoog gegrepen. Daarna ging ik naar de SIMA in Aarschot en heb daar Schoonheidsverzorging gestudeerd. Iets wat ik helemaal niet graag deed maar op dat moment wist ik niet wat ik wilde worden. Daar heb ik in 2000 mijn diploma van behaald, waar ik tot de dag van vandaag nog steeds niets mee doe. Een souvenir in de schuif.

Op de middelbare heb ik nooit veel gelezen. Ik vond de juiste boeken niet. Ik vond ze saai en er zat geen spanning in. Het lijstje dat we op school kregen met boeken om te lezen voor de boekbespreking was niet veel beter.

Na school ben ik in de GB (supermarkt) gaan werken. Daar vulde ik de rekken aan, deed de bakkerij en de kassa. Ook tegen mijn zin. Dat heb ik 5 jaar gedaan.

In 2003 ben ik getrouwd. Met mijn man David ging ik in een ander dorp wonen, dichtbij Diest. Ik heb nu drie kinderen, Lucas, Glen en Luna. Ik heb dus mijn handen vol!