In de ban van de wolf

In de ban van de wolf Terug naar de overzichtspagina

De veertienjarige Esther woont in een saai dorpje in de pyreneeën en leidt een doodnormaal leven. Ze heeft een bijbaantje in de supermarkt, helpt haar moeder in het huishouden en wil met haar vriendinnen naar een feestje. Maar aan dat zorgeloze leventje kom een einde… Op een avond, als Esther alleen thuis is, dringen drie mannen het huis binnen en vallen haar aan. Ze spuiten een vreemde vloeistof in haar nek en bedreigen haar. Voor Esther weet wat er gebeurt, zijn ze weer verdwenen. De volgende dag is alles anders. Esthers lichaam lijkt niet meer hetzelfde. Ze wordt sterker en sneller, en haar zintuigen zijn hypergevoelig — maar ze is niet veilig. De drie mannen maken jacht op haar… Wat willen ze in hemelsnaam?

Een meeslepend en spannend verhaal met scherpe tanden en wilde haren, dat je zal laten huilen naar de maan. Voor lezers vanaf 14 jaar.

Enkele reacties van lezers:

Het verhaal is vlot geschreven en leest erg lekker. Het karakter van Esther komt goed uit de verf evenals die van de drie mannen. Je kan je erg goed inleven in de situatie, het is erg realistisch geschreven. Je wilt Esther helpen of waarschuwen en voelt haar angsten en pijnen. Soms is het zo heftig, dat je er gewoon bij zit te huilen.
Wendy Koedoot


Echt een heerlijke vlotte YA, die je vanaf het begin niet meer los laat.
Natasja (Tazzy) J.


10000 sterren, echt fantastisch.
– Tess, 13 jaar


Ik vind het boek echt ontzettend goed. Alles is compleet, perfect gewoon! Het verhaal is één groot spannend verhaal, waarin alles terugkomt wat je wilt: liefde, spanning, angst, mysterie, fantasie. Heerlijk! Ik ben erg positief over dit boek, het was ook in een ruk uit. Ik kijk erg uit naar deel twee, want dit is een veelbelovende serie! Ik raad hem zeker aan, het is de moeite waard om te lezen.
Monica, Myperfectbooklife


Christine Charliers schrijft zeer vlot en de spannende gebeurtenissen volgen elkaar razendsnel op. Bij sommige scènes loopt de spanning echt heel hoog op en gebeuren er dingen die je als lezer echt niet wil dat er met het hoofdpersonage gebeurt. Regelmatig heb ik zelf het boek willen inspringen om in te grijpen. Al heeft Esther veel meer moed en kracht in zich dan ik ooit zal hebben… Maar laat het duidelijk wezen, het is zeker geen boek voor watjes.
Nick Mertens


Nu in de boekhandel
ISBN 978 90 448 2405 6